Kleine beurt in Dongen

Bij Vakgarage Stoomberg wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Stoomberg niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Stoomberg voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Dongen altijd langs Vakgarage Stoomberg om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Dongen? Kom dan langs De Slof 54 in Dongen (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragestoomberg.nl of bel naar 0162-321313.

Contactgegevens

Vakgarage Stoomberg
De Slof 54
5107 RJ Dongen

tel.: 0162-321313
mail: info@vakgaragestoomberg.nl